Susanne topp

21 000 kr

Nullstill
SKUN/A Kategori

NB: På grunn av begrenset mengde blondemateriale til å lage Susanne topp står alle størrelser som utsolgt. Dersom du ønsker å kjøpe en Susanne topp må du sende en henvendelse til mail@tuvalistau.com.

Susanne topp er en eksklusiv brudetopp med håndsydde blonder. Nydelige og intrikate bomullsblonder fra spesialforhandler i London plasseres og sys for hånd på hver eneste topp, naturlige små avvik fra bildet må derfor påberegnes da ulike størrelser kan behøve ulik mengde/lengde med blondedekor.

Brudekjole blondetoppen er langermet, utringet med båthals i front og dyp v-utrigning bak, diskret og praktisk glidelås i ryggen slik at toppen kan tas av og på uten å måtte trekkes over hodet. Laget for bruk med hudfarget bh under, men kan også fores ved forespørsel.

Susanne topp håndsys ved bestilling på atelieret i Oslo, det må derfor påberegnes minimum 30 dager produksjonstid, avhengig av etterspørsel og sesong, i tillegg til leveringstid. Du får beskjed etter bestilling om forventet leveringstid, dersom du har kort tid så send oss gjerne en henvendelse før du bestiller.

 

Mål:

XS S M L XL
Omkrets bryst 74 80 84 88 92
Omkrets liv 66 70 74 80 84
Skulderbredde 33 34 35 36 37
Ermlengde (fra skuldertopp) 63 64 67 67 68

En brudekjole er ofte litt tettere i passformen enn vanlig tøy og derfor passer den ofte i litt mindre størrelse enn klær med normal «ledighet» (rom for bevegelse). For å finne ut hvilken størrelse du passer anbefaler vi at du måler deg i henhold til beskrivelsen under.

Det er viktig å understreke at selv om du måler deg så betyr ikke dette at klærne lages på mål.

Målene dine bruker du for å vite hvilken størrelse du passer. Ligger du mellom to størrelser anbefaler vi at du går opp i størrelse og heller tilpasser størrelsen hos skredder. Dersom du har ulike størrelser på de ulike målene bør du velge den største størrelsen og tilpasse plagget når du mottar det. Send oss gjerne en epost dersom du er usikker på noe.

Å gå til en skredder for å tilpasse brudekjolen sin er noe mange ønsker uavhengig av hvor nær målene dine er til størrelsen. For eksempel for å tilpasse ermets lengde, linningens vidde eller lengden på skjørtet slik at det skal passe perfekt på deg. Dersom det er kort tid til bryllupet ditt anbefales det å booke tid hos en skredder/systue der du bor. Har du bedre tid kan du booke tilpasning som en ekstra tjeneste av Tuva Listau. Det er fordelaktig å gjøre den personlige tilpasningen i en konsultasjon slik at målene blir helt korrekte. Ønsker du personlig tilpasning uten konsultasjon kan du sende inn ønskede mål, og plaggene blir tilpasset i henhold til de oppgitte målene. I så tilfelle kjøper er selv ansvarlig for at målene er korrekte. Merk at angreretten frafaller ved produkter som «er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.» (jamfør «Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven)» §22 punkt e)

Tuva Listau sine brudekjole overdeler og underdeler er tilvirket i standard størrelser men små avvik fra oppgitte mål kan forekomme. Ta kontakt dersom du er usikker på mål og

 

Materialer

Baseblonde: 100% nylon.
Håndsydde blonder overkropp: 100% bomull.
Håndsydde blonder på erme: 100% nylon.

Kan håndvaskes, men bør renses.

Tilpasset

Ønsker du åpen rygg, annerledes utringning i front eller kortere ermer? Denne toppen kan tilpasses dine drømmer, send oss en forespørsel.