Nyhet

Ella skjørt

9 900 kr

Nullstill
SKUN/A Kategori

Ella skjørt er et kortere brudeskjørt i silke. Det er et moderne og elegant chiffonskjørt med små folder langs linningen. Lett a-formet, perfekt å bruke sammen med et underskjørt for større vidde. Brudeskjørtet er laget i 100% silke og flyter nydelig, føles lett og romantisk. Brudeskjørtet har panelsømmer og kan derfor enkelt tilpasses med splitt dersom det er ønskelig, silkeskjørtet har skjult glidelås midt bak.

 

Ella skjørt er designet i Norge og produsert i Hong Kong.

Overmateriale: 100% silke chiffon

Foring: 100% silke habotai.

Kan håndvaskes, men bør renses.

Mål:

XS S M L XL
Omkrets liv 66 70 74 80 84
Lengde front 65 75 75 80 85

 

For å finne ut hvilken størrelse du passer anbefaler vi at du måler deg i henhold til beskrivelsen under. Det er viktig å understreke at selv om du måler deg så betyr ikke dette at klærne lages på mål. Målene dine bruker du for å vite hvilken størrelse du passer. Ligger du mellom to størrelser anbefales det å gå opp i størrelse og tilpasse størrelsen hos skredder.

Å gå til en skredder for å tilpasse brudekjolen sin er noe mange ønsker uavhengig av hvor nær målene dine er til størrelsen, for eksempel for å tilpasse ermets lengde, linningens vidde eller lengden på skjørtet slik at det skal passe perfekt på deg. Dersom det er kort tid til bryllupet ditt anbefales det å booke tid hos en skredder/sydame der du bor. Har du bedre tid kan du booke tilpasning som en ekstra tjeneste av Tuva Listau. Det er fordelaktig å gjøre den personlige tilpasningen i en konsultasjon slik at målene blir helt korrekte. Ønsker du personlig tilpasning uten konsultasjon kan du sende inn ønskede mål, og plaggene blir tilpasset i henhold til de oppgitte målene. I så tilfelle kjøper er selv ansvarlig for at målene er korrekte. Merk at angreretten frafaller ved produkter som «er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.» (jamfør «Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven)» §22 punkt e)

 

Tuva Listau sine brudekjoler består av overdeler og underdeler tilvirket i standard størrelser, små avvik fra oppgitte mål kan forekomme. Ta kontakt dersom du er usikker på mål og passform.

Brudekjoler litt tettere i passform enn vanlig tøy og derfor også litt mindre enn klær med normal «ledighet» (rom for bevegelse). Ligger du mellom to størrelser kan du gå ned en størrelse for smal passform og opp en størrelse for løsere passform. Dersom du har ulike størrelser på de ulike målene bør du velge den største størrelsen og tilpasse plagget når du mottar det. Send oss gjerne en henvendelse dersom du er usikker på noe.

 

Størrelse

XS, S, M, L, XL