Nyhet

Tove skjørt – tilpasset

9 000 kr

Nullstill
SKUN/A Kategori

Tove skjørt – tilpasset med splitt:

Gi brudekjolen din litt ekstra piff og gå for Tove skjørt med splitt!

Brudeskjørtet i blonde har to panelsømmer i front, så du kan selv bestemme på hvilken side du ønsker splitt (høyre eller venstre bein) og hvor høyt opp splitten skal gå. Skriv ned ønske i handlekurven eller send meg en mail for å avtale.

Tove skjørt er et blondeskjørt uten foring, som kan brukes enten i kombinasjon med for eksempel Tone skjørt som er et brudeskjørt i silk, eller du kan bruke det med din egen underkjole. Du kan også kombinere dette brudeskjørtet med noe helt annet dersom du ønsker din egen unike look.  Skjult glidelås midt bak.

OBS! Blondeskjørtet er uten foring, på bildene er det vist brukt over Tone skjørt.

 

Tove skjørt er designet i Norge og produsert i Hong Kong.

Materiale: 45% Nylon, 40% Bomull og 15% Viskose.

Kan håndvaskes, men bør renses.

Mål:

XS S M L XL
Omkrets liv 66 70 74 80 84
Lengde front 125 127 129 131 133

Brudekjoler litt tettere i passform enn vanlig tøy og derfor også litt mindre enn klær med normal «ledighet» (rom for bevegelse). For å finne ut hvilken størrelse du passer anbefaler vi at du måler deg i henhold til beskrivelsen under. Det er viktig å understreke at selv om du måler deg så betyr ikke dette at klærne lages på mål. Målene dine bruker du for å vite hvilken størrelse du passer. Ligger du mellom to størrelser anbefales det å gå opp i størrelse og tilpasse størrelsen hos skredder. Dersom du har ulike størrelser på de ulike målene bør du velge den største størrelsen og tilpasse plagget når du mottar det. Send oss gjerne en henvendelse dersom du er usikker på noe.

 

 

Å gå til en skredder for å tilpasse brudekjolen sin er noe mange ønsker uavhengig av hvor nær målene dine er til størrelsen, for eksempel for å tilpasse ermets lengde, linningens vidde eller lengden på skjørtet slik at det skal passe perfekt på deg. Dersom det er kort tid til bryllupet ditt anbefales det å booke tid hos en skredder/sydame der du bor. Har du bedre tid kan du booke tilpasning som en ekstra tjeneste av Tuva Listau. Det er fordelaktig å gjøre den personlige tilpasningen i en konsultasjon slik at målene blir helt korrekte. Ønsker du personlig tilpasning uten konsultasjon kan du sende inn ønskede mål, og plaggene blir tilpasset i henhold til de oppgitte målene. I så tilfelle kjøper er selv ansvarlig for at målene er korrekte. Merk at angreretten frafaller ved produkter som «er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.» (jamfør «Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven)» §22 punkt e)

Tuva Listau sine brudekjole overdeler og underdeler er tilvirket i standard størrelser, små avvik fra oppgitte mål kan forekomme. Ta kontakt dersom du er usikker på mål og passform.

 

 

Størrelse

XS, S, M, L, XL