Faleide

From 14 900 kr

Kategori

Romantisk og leken kjole, som lett kan pyntes opp og ned. Jeg synes den er perfekt både for et tilbakelent sommerbryllup eller en kul vielse i byen.

 

Leyla topp:

Figurnær topp med forsterket front, innebygde kopper slik at den enkelt kan brukes uten bh. Stroppene er avtakbare dersom man ønsker den stroppeløs. Panelsømmer både foran og bak som gjør den enkel å tilpasse i passform. Toppen har glidelås i ryggen. Leyla topp er laget for å kunne brukes alene men også i kombinasjon med andre topper.

 

Mål:

XS S M L XL
Omkrets bryst 75 79 83 87 91
Omkrets liv 66 70 74 78 82

 

Ella skjørt:

Moderne og elegant chiffonskjørt med små folder langs linningen. Lett a-formet, perfekt å bruke sammen med et underskjørt for større vidde. Laget i 100% silke og flyter nydelig, føles lett og romantisk. Har panelsømmer og kan derfor enkelt tilpasses med splitt dersom det er ønskelig, skjørtet har skjult glidelås midt bak.

Mål:

XS S M L XL
Omkrets liv 66 70 74 80 84
Lengde front 65 75 75 80 85

Brudekjoler litt tettere i passform enn vanlig tøy og derfor også litt mindre enn klær med normal «ledighet» (rom for bevegelse). Ligger du mellom to størrelser kan du gå ned en størrelse for smal passform og opp en størrelse for løsere passform. Dersom du har ulike størrelser på de ulike målene bør du velge den største størrelsen og tilpasse plagget når du mottar det. Send oss gjerne en henvendelse dersom du er usikker på noe.

For mer info om størrelser og forklaring på hvordan du skal måle deg -> klikk her.