Flora

From 18 100 kr

Kategori

Flora er en sommerlig brudekjole kombinert av Elisabeth topp og Eline skjørt. Brudekjole med blonder og chiffon er evig aktuelt, både trendy og tidløst! Eline skjørt sitter naturlig i livet og er derfor behagelig gjennom hele bryllupsdagen.

 

Elisabeth topp:

Elisabeth topp er en stilren ermeløs brudetopp utformet for en ren og modere look. Blondetoppen er basert på samme modell som Sunniva topp, men er laget uten ermene. Panelsømmene foran og bak gjør den enkel å tilpasse til ytterligere formsydd passform. Båthals og v-utringet rygg. Glidelås i ryggen.

Elisabeth topp kan brukes med hudfarget BH, hudfarget underkjole (som på bildet) eller i kombinasjon med Leyla topp eller Susy topp.

 

Elisabeth topp er designet i Norge og produsert i Hong Kong.

Materiale: 45% Nylon, 40% Bomull og 15% Viskose.

Kan håndvaskes, men bør renses.

Mål:

XS S M L XL
Omkrets bryst 79 82 86 90 94
Omkrets liv 67 71 75 80 84
Skulderbredde 36 37 37 37 38

 

Eline skjørt:

Eline skjørt er et nydelig brudeskjørt i chiffon. Det passer til en moderne, elegant og litt bohemsk brudekjole kombinasjon med sine små folder langs linningen. Brudeskjørtet er lett a-formet med et diskret slep. Eline skjørt er laget i 100% silke og flyter nydelig over gulvet, slik skaper det en brudekjole som føles lett og romantisk. Chiffonskjørtet panelsømmer og kan tilpasses med splitt dersom det er ønskelig, skjørtet har skjult glidelås midt bak.

 

Eline skjørt er designet i Norge og produsert i Hong Kong.

Overmateriale: 100% silke chiffon

Foring: 100% silke habotai

Kan håndvaskes, men bør renses.

 

Mål:

XS S M L XL
Omkrets liv 66 70 74 80 84
Lengde front 121 123 125 127 129

 

En brudekjole er ofte litt tettere i passformen enn vanlig tøy og derfor passer den ofte i litt mindre størrelse enn klær med normal «ledighet» (rom for bevegelse). For å finne ut hvilken størrelse du passer anbefaler vi at du måler deg i henhold til beskrivelsen under.

Det er viktig å understreke at selv om du måler deg så betyr ikke dette at klærne lages på mål.

Målene dine bruker du for å vite hvilken størrelse du passer. Ligger du mellom to størrelser anbefaler vi at du går opp i størrelse og heller tilpasser størrelsen hos skredder. Dersom du har ulike størrelser på de ulike målene bør du velge den største størrelsen og tilpasse plagget når du mottar det. Send oss gjerne en epost dersom du er usikker på noe.

Å gå til en skredder for å tilpasse brudekjolen sin er noe mange ønsker uavhengig av hvor nær målene dine er til størrelsen. For eksempel for å tilpasse ermets lengde, linningens vidde eller lengden på skjørtet slik at det skal passe perfekt på deg. Dersom det er kort tid til bryllupet ditt anbefales det å booke tid hos en skredder/systue der du bor. Har du bedre tid kan du booke tilpasning som en ekstra tjeneste av Tuva Listau. Det er fordelaktig å gjøre den personlige tilpasningen i en konsultasjon slik at målene blir helt korrekte. Ønsker du personlig tilpasning uten konsultasjon kan du sende inn ønskede mål, og plaggene blir tilpasset i henhold til de oppgitte målene. I så tilfelle kjøper er selv ansvarlig for at målene er korrekte. Merk at angreretten frafaller ved produkter som «er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.» (jamfør «Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven)» §22 punkt e)

Tuva Listau sine brudekjole overdeler og underdeler er tilvirket i standard størrelser men små avvik fra oppgitte mål kan forekomme. Ta kontakt dersom du er usikker på mål og