Happy Wifey – denimjakke

1 900 kr

Kategori

Tilfør brudekjolen det lille ekstra!

Håndmalte jakker med blomsterdekor er trendy og personlig. Du kan velge mellom eksisterende skrift og blomster, slik som på bildet, eller bestille personlig tekst og dekor (da med lengre leveringstid).

Jakken kan leies eller kjøpes. Ønsker du din egen anbefaler vi at du kjøper en jakke i din størrelse og i det materialet du ønsker. Kjøp den gjerne brukt, alle våre jakker er kjøpt på Fretex, Tise eller i andre bruktbutikker Eventuelt så sjekker du om det henger en jakke i skapet som du vil oppgradere. På denne måten sparer vi både miljøet og lommeboken. Vinn-vinn!

  • Lever egen jakke, få Happy Wifey håndmalt og jakken dekorert med rosa eller blå blomster for 1900kr.
  • Skal vi kjøpe en jakke for deg er startprisen 2500kr + kostnaden for jakken. Depositum på 1900kr for oppstart. Send oss gjerne en epost til mail@tuvalistau.com i forkant dersom du er interessert i et pristilbud.
  • Leie av jakke koster 500kr for en uke. Da skal den returneres i samme stand som du mottok den, dersom den må renses eller repareres vil du faktureres for den kostnaden. Send oss en epost til mail@tuvalistau.com for å avtale leiedato.