fbpx

Kunsten å prøve brudekjole – og finne drømmekjolen!

Å prøve brudekjole er som regel noe du ikke har gjort før. For de fleste er det spennende og gøy, men for noen kan det også være stressende og ukjent. Derfor har jeg samlet noen tips til hva du bør ha tenkt på og hvordan du kan forberede deg før prøvetimen. Med disse tipsene i bakhånd blir forhåpentligvis prøvetimen til en god opplevelse og du finner din brudekjole!


Vær ærlig om budsjett.

Alle har det, men de fleste vegrer seg for å snakke om det. Det er viktig for meg å vite hvilken prisklasse du ønsker å handle i. Da kan jeg vise deg både de beste alternativene, og flest mulig alternativer, til ditt budsjett. Slik unngår vi at jeg viser frem en brudekjole eller foreslår løsninger som du eeegentlig ikke har råd til.


Uansett om du har stort eller lite budsjett så er det mye penger for akkurat deg, og det har jeg enorm respekt for. Jeg ønsker at du skal få mest mulig for pengene dine, mitt mål er alltid at du skal gå lykkelig fra prøvetimen med en brudekjole innenfor budsjettet ditt.

Bryllupsfoto av Kristianne Marøy

Stol på magefølelsen, men vær åpen

Jeg råder alltid mine bruder til å tenke på hva de vanligvis pynter seg i. Hvilke type plagg og silhuetter får deg til å føle deg fin? Digger du partykjoler med åpen rygg så er nok en brudekjole med åpen rygg noe du vil elske. Men dersom du aldri har likt v-utringing så er det kanskje ikke en detalj du skal ha på din brudekjole? Stol på at du kjenner din egen stil, og tenk på hvilke type brudekjoler som passer deg ut i fra det.

Vi har alle ting ved oss selv vi liker, og ikke liker. Sitter usikkerheten dypt i så kan selv ikke den nydeligste brudekjolen endre på det. Vær allikevel åpen for at noe du tror ikke kler deg kan føles helt rett, fordi brudekjoler sitter litt annerledes på kroppen enn masseproduserte plagg. Men du skal selvsagt følge magefølelsen når du kjenner at det ikke stemmer helt.

Fiks deg fresh!

Reservetrusen fra bakerst i undertøysskuffen eller uvasket hår gir ikke helt godfølelsen. Eller hva? Du trenger selvsagt ikke pynte deg for å prøve brudekjole, kom som du er! Bare husk at en brudekjole skal du bruke på en dag der du er mer pyntet enn normalt. Å fikse seg litt før en prøvetime kan derfor hjelpe på helhetsintrykket når du prøver brudekjoler. Og det kan også hjelpe litt på selvfølelsen i en litt uvant setting. Tenk for eksempel at du skal ut med venninnene dine etter jobb; altså stelle du deg litt fresh og fin, men ikke stivpyntet.

Tenk på blodsukkeret.

Om du er spent, gruer deg litt eller gleder deg så er det uansett smart å få i seg en nød-banan dersom det har gått litt lenge siden lunsj. Du skal potensielt ta en avgjørelse som koster dobbelt siffer tusenlapper, det er greit å ikke gjøre det på tom mage.

Samtidig bør du kanskje ikke spise ukens største porsjon pasta og eller drikke halvannen liter brus før du kommer, for en oppblåst mage kan få selv den mest sexy Victorias Secret modellen til å føle seg litt ulekker.

Bryllupsfoto av Kristianne Marøy

Husk på det under brudekjolen.

Det aller beste er å bruke en seamless og hudfarget truse når du prøver brudekjole. Da kan du prøve alle typer skjørt uten å bli distrahert av gjennomslag på grunn av farge eller knudrete blonder. Om du ikke eier noe slikt undertøy så ta på deg noe nøytralt, men fint, sånn at du føler deg fin innerst også

Det er også lurt å velge en bh med en type padding som ligner på det du tror du vil ha på bryllupsdagen, evt ha med stroppeløs bh eller nipplecovers dersom du tror din drømme brudekjole krever det.

Kos deg!

Å prøve brudekjole skal være en positiv opplevelse. Ikke få panikk om du ikke føler deg fin i kjolen du trodde du skulle elske, eller om du blir overveldet av valgmulighetene.

Du finner drømmekjolen til slutt, jeg lover!

Konsultasjonstime i våre gamle lokaler.

Fra 1.juli 2020 vil det ikke lengre være mulig å prøve kjoler på vårt kontor i Oslo. Men vi har Pop-opp Brudesalong i flere byer i Norge fra desember til april hvert år. I 2020/2021 håper vi å besøke Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Førde. I tillegg til at vi vil ha Popp-opp helger i Oslo også. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer på om vi kommer til en by nær deg. Send gjerne en epost til mail@tuvalistau.com dersom du ønsker deg besøk i din by, så skal vi se hva vi kan få til.

Bor du ikke i nærheten av Oslo eller en av de andre stedene som får Pop-opp Brudesalong så kan du bestille Prøv Hjemme. Da kan du velge blant nesten hele sortimentet, få tilsendt vareprøver som du kan prøve i ro og mak hjemme hos deg selv, og returnere med gratis returlapp når du er ferdig. Finner du drømmekjolen etter Prøv Hjemme bestiller du enkelt kjolen din i nettbutikken. Les mer om det her.


Se video under fra da Ida prøvde brudekjolene våre hjemme sammen med to venninner:

-Tuva

Legg igjen en kommentar

Lukk

Tuva Listau

Brudekjoler • Tilpasset deg

Lukk

Logg inn

Lukk

Handlekurv (0)

Handlekurven er tom Du har ingen produkter i handlekurven

Tuva Listau

Brudekjoler • Tilpasset deg