fbpx

Vi har troen på romantiske blonder… alltid!

Blonder virker til å aldri gå av moten, og nok en gang har det blitt en trend, for på Bridal Fashion Week for våren 2020 var det blonder som dominerte.

Blonder og silke i skjønn forening på Din Bryllupsmesse på Grand Hotel.
Foto: Hjerteklikk Bryllupsfoto

Hvorfor er blonder så populært? Blonder har eksistert siden 1500-tallet, men ble spesielt populært i starten av 1900-tallet. Det er da de fant billigere måter å lage det på. I vår tid, har blonder kommet og gått på moten. Det ble spesielt populært årene etter Kate Middleton giftet seg med Prince William. Kjolen besto av nydelige blondeermer, og blonder som var brodert i stoffet og på skoene. 

Austreim brudekjole er romantisk og feminin, den består av Sunniva topp, Susy topp og Eline skjørt.
Foto: Lundefoto – Miriam Lunde

Det er noe med blonder, som gjør det så godt likt. Det gir en romantisk og feminin look, samtidig som det passer like godt til en glamorøs look som til en bohemsk kjole. Blonder passer spesielt godt til bryllup, da det har blitt brukt for å symbolisere både renhet og uskyld, romantikk og modenhet. Blonder kan gjøre at du ser uskyldig, dristig og elegant ut, alt på en gang. Eller nydelig bohemsk og avslappet. Eller kanskje moderne og chic. Du kan vise litt hud, samtidig som du er anstendig. Er ikke det et perfekt kombinasjon, så vet ikke jeg.

Blonder er derfor også perfekt hvis man vil dekke armene sine. De vil heller ikke føles for tett på huden. Du kan også bruke blonder til å fremheve kroppsdeler eller påvirke silhuetten. Hvordan? Blondene kan brukes lagvis og skape tekstur. Det er heller ikke tettvevd, og vil derfor være mer elastisk. I tillegg kan man få blonder i mange ulike former og mønster som derfor kan passe ulike stiler og uttrykk.

Eksklusive Susanne topp finnes kun i begrenset opplag.
Foto: Nina Hurum

Blonder passer til alle årstider. Til høst- og vinterbruder, som ønsker å for eksempel dekke armene og føle seg litt mer påkledd. Samtidig vil det være nydelig til høstfargene, eller den vakre snøen. Men også til vår og sommer, fordi du kan føle deg litt tildekket uten at det blir varmt og tett. Ikke minst vil de matche de pene vår, – og sommerblomstene. Langermede blondetopper er virkelig perfekt for alle bryllup hele året.     

Borgund brudekjole består av Sunniva topp og Tove skjørt.
Foto: Roise foto – Christina Røise

Tekst: Maia Lyseth og Tuva Listau

Legg igjen en kommentar

Lukk

Tuva Listau

Brudekjoler • Tilpasset deg

Lukk

Logg inn

Lukk

Handlekurv (0)

Handlekurven er tom Du har ingen produkter i handlekurven

Tuva Listau

Brudekjoler • Tilpasset deg